Alle samlingerGenereltKunde- og personalekonto
Sådan opretter du et brugerdefineret felt til kundekartoteket
Sådan opretter du et brugerdefineret felt til kundekartoteket
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du oprette et brugerdefineret felt til kundekartoteket.

Dette kan være relevant, hvis du ønsker synlighed for en bestemt information, da du derved kan oprette dine egne kundefelter.

Sådan opretter du et brugerdefineret felt til kundekartoteket

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Generelle indstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Kunde data felter (nr. 1).

• Tryk på det grønne plus (nr. 2).

• Der åbnes et nyt vindue. Udfyld felterne (nr. 3).

• Tryk på OK (nr. 4).

• Tryk på Gem (nr. 5).

For at vise det nyoprettede kundefelt skal du bruge vejledningen: Vælg kolonner i kundekartoteket