Alle samlingerFlexyInventoryLagerstyring
FAQ: Hvordan vælger jeg afdelinger på lagerområder?

Spørgsmål:

Hvordan vælger jeg afdelinger på lagerområder?

Svar:

I systemet kan du vælge en afdeling på et lagerområde.

Det er med til at mindske fejl ved ordrestyring og lageroptælling, da medarbejderne kun har mulighed for at vælge det/de lagerområde(r), som er i afdelingen.

Funktionen er tilgængelig fra 21.3.184 og frem

Info: Du kan også sætte et standard lager område for en bestemt afdeling. Det gør du ved at følge denne vejledning: Hvordan sætter jeg et standard lagerområde op for afdelinger?

Du vælger en afdeling på et lagerområde ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Vis, og tryk derefter på Lagerstyring.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Lager områder (nr. 1).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Dobbeltklikdet pågældende lagerområde (nr. 2).

• Tryk på pil ned ved Afdeling (nr. 3) og vælg den afdeling, som har lagerområdet.

• Tryk på Gem for at gemme ændringen.

Trin 4:

Denne funktion vil nu gøre, at når en medarbejder udfører en lageroptælling, så bliver lagerområdet automatisk valgt. Det gøres således:

• Vælg afdeling (nr. 4).

• Tryk på Vis (nr. 5).

• Tryk på Udfør lageroptælling (nr. 6).

• Der åbnes et nyt vindue. Det pågældende lagerområde er automatisk valgt (nr. 7).

Info: Hvis der er flere lagerområder tilknyttet én afdeling, vil disse områder være synlige i vinduet, og medarbejderen kan herefter vælge, hvilket lagerområde der skal udføres optælling på.

Trin 5:

Funktionen gør også, at der automatisk er sat lagerområde på, når der oprettes en ordre. Det gøres således:

• Tryk på Vis, og tryk derefter på Lagerstyring.

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på Ordre styring (nr. 8).

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på Tilføj (nr. 9).

• Der åbnes et nyt vindue. Lagerområdet er nu valgt ved Lager område (nr. 10).

Info: Hvis der er flere lagerområder tilknyttet én afdeling, vil disse være synlige i vinduet, og medarbejderen kan herefter vælge, hvilket lagerområde der skal oprettes ordre til.