Alle samlingerFlexyInventoryLagerstyring
FAQ: Hvordan opretter jeg lagerområder?

Spørgsmål:

Hvordan opretter jeg lagerområder?

Svar:

I systemet kan du oprette flere forskellige lagerområder.

Flere lagerområder bruges for at kunne foretage lageroptælling. Hvis du benytter flere lagerområder, vil du under varekøb og salg skulle vælge, hvor lageret skal trække fra og føres til.

Du opretter lagerområder ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Vis, og tryk derefter på Lagerstyring.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Lager områder (nr. 1).

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på Feltet med teksten: Klik her for at oprette et nyt lager (nr. 2).

• Navngiv det nye lager.

Info: Det første lager, du opretter, vil automatisk blive dit standard lager. Du kan vælge lager ved at følge vejledningen: Standard lager

Trin 3: Du har nu oprettet dit lagerområde.

For at få vare i området skal du udføre en lokal optælling:

• Tryk på Udfør lokal optælling (nr. 3).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Log ind hvis kode er påkrævet.

• Vælg OPTÆLLINGSTIDSPUNKTET (nr. 4). Det kan enten være nu eller fra tidligere optælling.

• Tryk på Start optælling (nr. 5).

Trin 5:

Der vil fra begyndelse af ikke være nogle vare i dit lagerområde, og du skal derfor tilføje vare fra kassesystem.

• Tryk på Tilføj råvarer fra kassesystem (nr. 6).

• Der åbnes et nyt vindue. Dobbeltklik på de varer du ønsker (nr. 7).

• De valgte varer kommer nu ned i feltet ved Valgte varer (nr. 8).

• Tryk på OK (nr. 9)

Trin 6:

• Når du har tilføjet varerne kan du notere, hvor mange/meget du har af varene i det lagerområde ved Antal på lager (nr. 10).

• Når du har tilføjet alle varer du har i området, og talt op hvor mange/meget der er, slutter du af med at trykke på Færdig (nr. 11).

Info: Du kan til hver en tid gå ind og lave en ny optælling og tilføje nye vare til lageret.