Alle samlingerGenereltBetalingsservice - NETS, ePay og reepay
Hvordan aktiverer jeg planlagt udbetaling, så penge udbetales til kunder via betalingsservice?
Hvordan aktiverer jeg planlagt udbetaling, så penge udbetales til kunder via betalingsservice?
Opdateret over en uge siden

Som standard udbetales der ikke penge fra systemet, men alle ind- og udbetalinger foregår på kundens konto. Det er dog muligt at udbetale penge til kunder via betalingsservice. Til dette bruges Planlagt udbetaling.

Du aktiverer planlagt udbetaling, så penge udbetales til kunder via betalingsservice ved at følge disse trin:

Trin 1:
Du skal først have aktiveret rettigheden 'Udbetal via Nets'. Hvis ikke denne er aktiveret, kan du ikke udbetale via betalingsservice.

Du aktiverer funktionen således:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på Personale, og tryk efterfølgende på Funktioner og rettigheder.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Kunder (nr. 1).

• Vælg Tilladt ved Udbetal via Nets (nr. 2).

1 og 2.png

Trin 3:

• Tryk på Vis, og tryk derefter på Kunde- og personalekartotek.

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Dobbeltklikden pågældende person (nr. 1).

Trin 5: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Konto (nr. 2).

• Tryk på Udbetaling (nr. 3).

• Der åbnes et nyt vindue. Indtast en sigende tekst ved Tekst (nr. 4).

• Indtast beløb på udbetaling ved Beløb (nr. 5). I eksemplet er det 125,00 kr.

• Angiv betalingsform ved Betalingsform (nr. 6).

• Angiv dato ved Betalingsdato (nr. 7).

• Sæt flueben ved Udbetal via betalingsservice (nr. 8) for, at pengene reelt bliver udbetalt til kunden via betalingsservice.

• Tryk på Udbetaling (nr. 9). Den vil nu ligge til udbetaling ved kunden næste gang der udføres en kørsel.

Husk! Hvis der findes en planlagt udbetaling på kundens konto, vil der ikke blive taget højde for kundens resterende saldo. Årsagen til dette er, at vi så ikke kan garantere, at netop dette beløb modregnes i opkrævningen.