Alle samlingerGenereltBetalingsservice - NETS, ePay og reepay
FAQ: Hvorfor er min kunde ikke blevet opkrævet via betalingsservice?
FAQ: Hvorfor er min kunde ikke blevet opkrævet via betalingsservice?
Opdateret over en uge siden

Du kan tjekke disse trin, hvis din kunde ikke er blevet opkrævet via Betalingsservice :

Trin 1:

• Tryk på Vis, og tryk derefter på Kunde- og Personalekartotek.

Trin 2:

• Dobbeltklikden pågældende kunde/medlem.

Trin 3:

• Tryk på Medlemskaber (nr. 1).

• Tjek om den Nuværende pris er sat til 0 kr. (nr. 2).

• Tjek dato ved Start (og evt. Slut) (nr. 3).

• Tjek dato for kundens Næste opkrævning (nr. 4).

• Tjek om kunden er oprettet efter der er kørt PBS ved Oprettelses dato (nr. 5).

• Tjek om der er sat flueben ved Betales af kundens virksomhed (nr. 5).

• Luk kunden/medlemmet ned.

Trin 4: Når du har lukket kunden ned, skal du gøre følgende:

• Tryk på FlexyFitness, og tryk derefter på Automatisk betalingssystem.

Trin 5:

• Tryk på Vis forhåndsvisning.

Trin 6:

• Der åbnes et nyt vindue, hvor du kan se Ugyldig kundedata på kunder. Den kommer frem inden du kører opkrævning.

• Tjek listen over ugyldige kundedata i PBS forhåndsvisning.

• Du skal nu rette disse ved kunderne for at kunne køre opkrævning.

Bemærk:

• Hvis du trykker fortsæt opkrævning (nr. 1) uden at rette i kunderne på listen, vil disse ikke blive opkrævet.

• Ved at trykke på det lille plus (nr. 2) ud for kundens navn, kan du se, hvorfor kundedata er ugyldig.

Eksempel: Kunden har meldt sig ind d. 3. august 2023 (nr. 3), men er ikke blevet opkrævet for september og oktober måned. Opkrævningen figurer heller ikke på kundens konto, men der står under medlemskaber og kundens opkrævningsmetode, at næste opkrævning burde være 01-09-2023 (nr. 4).

Når den ugyldige kundedata er rettet, vil kunden forsvinde fra listen med ugyldig kundedata, og kundens manglende betaling vil blive opkrævet næste gang betalingsservice opkræves til næstkommende opkrævning, og dermed også figurerer på kundens konto under konto i Flexybox.

Info: Hvis du forsat ikke kan opkræve din kunde, er du velkommen til at kontakte FlexyBox support, som vil hjælpe dig videre.