Alle samlingerEksternt HardwareLæser, terminal og skærm
Sådan konverterer du taltyper - kortdata
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du konverterer taltyper.

Dette kan være relevant, hvis du vil sikre, at kortdata indlæses rigtigt fra FlexyBox systemet til et andet system.

Du kan konvertere taltyper på to måder:

1. måde: Ved nye kunder, der skal bruge kort, og som ikke har eksisterende kort, skal du følge denne vejledning: Hvordan ændrer jeg hex tal, der bliver læst af kortlæseren, til decimal tal?

2. måde: Ved kunder, der i forvejen har eksisterende kort, er der behov for at genudregne deres kundekort. Dette gør du ved at følge disse trin:

Info: Du kan kun genudregne kundekort fra version 21.4.

Trin 1:

• Tryk på Vis, og tryk derefter på Kunde- og personalekartotek.

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på Avanceret udtræk.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Kunder (nr. 1).

• Tryk på Har kundekort (nr. 2).

Trin 3:

• Vælg Ja ved Kundekort (nr. 3), hvilket gør, at kunder med kundekort vises i det højre hvide felt.

Trin 4:

• Tryk på Avancerede funktioner (nr. 4).

• Tryk på Konverter kundekort (nr. 5).

Trin 5: Der åbnes et nyt vindue.

• Vælg, hvad kortdataene skal konverteres Fra og Til (nr. 6). I eksemplet er det fra Hex decimal til Heltal.

• Tryk på OK (nr. 7).

Kortdataene er nu konverteret.