Alle samlingerFlexyPOSKasse, regninger, betalinger
Sådan laver du indbetaling og udbetaling
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du lave indbetalinger og udbetalinger.

Info: Du kan lave type for indbetaling og udbetaling ved at følge denne vejledning: Sådan opretter du en indbetalingstype og udbetalingstype

Du kan ligeledes opsætte indstillinger for ind- og udbetalingerne.

Trin 1:

• Tryk på FlexyPOS (nr. 1).

• Tryk på enten Udbetaling eller Indbetaling (nr. 2).

• Der åbnes et nyt vindue. Du kan her skrive et notat ift. ind- eller udbetalingen (nr. 3)

• Angiv beløb (nr. 4).

• Angiv valuta (nr. 5). Det kan eksempelvis være kr. eller euro.

• Tryk på OK for at lave ind- eller udbetalingen.

Info: Du kan også opsætte indstillinger for ind- og udbetalingerne. Det gør du ved trykke på de to tandhjul (nr. 6)

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue. Du kan nu tage stilling til følgende:

• Om der skal påkræves en kommentar ved ind- og udbetalinger (nr. 7).

• Om der skal printes en kvittering ved ind- og udbetalinger (nr. 8).

• Vælg antal kopier af kvittering, der skal printes ved ind- og udbetalinger (nr. 9).

• Om skuffen skal være åben ved betalinger (nr. 10).

• Tryk på OK, når du er færdig med indstillingerne.