Alle samlingerFlexyPOSKasse, regninger, betalinger
Sådan opretter du en indbetalingstype og udbetalingstype
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du oprette en ind- og udbetalingstype.

Det kan være relevant, hvis din restaurant eksempelvis er løbet tør for mælk, og du skal have penge ud af kassen. Du skal her lave en udbetaling. Det er ligeledes relevant, hvis du i kassen skal lave en indbetaling.

Du kan eksempelvis oprette en ind- og udbetalingstype for en kategori, som hedder Mad eller diverse.

Info: Du laver en indbetaling eller udbetaling ved at følge denne vejledning: Sådan laver du indbetaling og udbetaling

Sådan opretter du en ind- og udbetalingstype

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Kasse system, og tryk efterfølgende på Ind/Udbetalingstyper.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Tilføj (nr. 1).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue. Du skal nu redigere i ind- og udbetalingstypen.

• Angiv navn ved Betaling navn (nr. 2). Det kan eksempelvis være Mad el. Diverse.

• Angiv det kontonummer, du bruger ved intern bogføring ved Betalings konto nr (nr. 3).

• Beskriv, hvad denne betaling skal bruges til under Betalingsbeskrivelse (nr. 4).

• Tryk på pil ned ved Moms type (nr. 5) og angiv, hvilken momstype betalingstypen er.

• Tryk på OK for at oprette ind- og udbetalingstypen.

Det vil nu være muligt at vælge typen, som du har oprettet. Gå til trin 4.

OBS: For at være sikker på at en eksport til skattemyndighederne er korrekt (SAF-T i Danmark og Norge, DSFinV-K i Tyskland) er det vigtigt at der ved "Type" vælges den korrekte type betaling.

Trin 4:

• Tryk på FlexyPOS.

• Tryk på Udbetaling eller Indbetaling (nr. 6).

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på pil ned under Type: (nr. 7) og vælg typen.