Sådan fungerer FlexyBox Administration
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning forklarer, hvordan du skal agere inde i FlexyBox Administration.

Info: Du finder vejledninger på systemet ved at følge dette link: FlexyBox Help Desk

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Du kan vælge layout for, hvordan de vinduer du åbner skal se ud (nr. 1). Du kan vælge mellem Kaskade, Sidestil lodret, Sidestil vandret og Maksimerede.

• Du kan se, hvem den nuværende bruger er (nr. 2).

• Du kan trykke på følgende mapper: Moduler, Personale, Booking opsætning, Kasse system, Grund opsætning, Tekster/oversættelse, System og FlexyBook classic (nr. 4). I eksemplet har vi trykket på Moduler.

• Når du trykker på en af mapperne, kommer der forskellige funktioner frem (nr. 4). Du skal muligvis rulle op i kolonnen for at se alle funktioner.

I eksemplet er det funktionerne: Betalingsservice, Brugerdefinerede rapporter, Kontrakter (medlemskaber), Nyheder, Procedure lister, Præsentations skærme, Trigger system, Afmeldings begrundelser, Automat opsætning, FlexyBox dørsystem, Importer CSV filer, Kunde enhedstyper, Notifikationer, Online links, Oprykningslister, Pager håndtering, Stationer og Tidsgrupper.