Version 22.3
Opdateret over en uge siden

Denne release log forklarer, hvilke nye funktioner der er i version 22.3.

Info: Ved at trykke på 'Følg' i højre side får du automatisk besked, hvis der bliver tilføjet funktioner til denne release log.

Version 22.3

• Der er tilføjet en knap til at vælge en fast rabat på et medlemskab. Denne hedder 'Fast rabat'.

• Det er ikke længere muligt at vælge eller ændre afdelingen for arbejdsstationen.

• Administrator har mulighed for at vælge om de vil vise et kuponkode-felt på online aktivitetsbooking. Hvis indstillingen er aktiveret vil det blive vist. Hvis ikke, vil det være skjult.
    Bruger skal kunne bruge gavekort og voucher som betaling på online booking på flexybook.flexybox.com.