Alle samlingerGenereltBetalingsservice - NETS, ePay og reepay
Sådan genererer du en nøglefil til betalingsservice
Sådan genererer du en nøglefil til betalingsservice
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du genererer nøglefiler til betalingsservice.

Trin 1:

Husk! Bemærk du skal have en medarbejder signatur til virksomheden.

Trin 2:

• Indtast USER ID / MAILBOX ID ved User ID (nr. 1).

• Indtast tilhørende PASSWORD TIL MAILBOX ID ved Password (nr. 1).

• Tryk på LOGIN (nr. 2).

Info: Ovenstående information modtager du direkte fra Mastercard. Hvis du ikke modtager informationerne, skal du kontakte mastercard service desk: [email protected]

Trin 3:

• Når du er logget på, skal du trykke på Nøgle generering (nr. 3).

Trin 4:

• Indtast navn, e-mailadresse og telefonnummer (nr. 4).

• Vælg en valgfri PASSPHRASE til nøglen. Denne PASSPHRASE bruges som kode til at logge på Mastercard server (nr. 4). Skriv den ned til senere brug.

• Lav en nøglefil af typen (RSA nøgle) (nr. 4).

• Tryk på Lav nøgle (nr. 5).

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på Nølge (nr. 6).

Info: HVIS du vælger forkert, er det ikke værre end, at du bare laver en ny nøglefil senere (max én nøgle om dagen)

Trin 5:

• Nøglen genereres.

Trin 6:

• Vælg destinationsmappen og gem nøglefilen. Det gør du ved at oprette en mappe på C: drevet og kalde den Mastercard.

Trin 7:

Nøglefilen er nu genereret og gemt på computeren. Du skal nu indlæse nøglefilen i FlexyFitness. Det gør du ved at følge vejledningen: Indlæsning af nøglefil