Alle samlingerFlexyPOSBestillingsapp / FlexyOrder
Sådan installerer og registrerer du bestillingsapp / FlexyOrder
Sådan installerer og registrerer du bestillingsapp / FlexyOrder
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning forklarer, hvordan du installerer og opsætter en bestillingsapp til håndholdte enheder som eksempelvis iPad eller iPod.

Husk! Bestillingsapp'en fungerer kun med IOS styresystemer som eksempelvis iPad, iPod og iPhone.

Vejledningen indeholder følgende:

• Sådan installerer du bestillingsapp'en

• Sådan registrerer du bestillingsapp'en i FlexyBox systemet

• Sådan finder du et bruger ID

Husk! For at opsætte din bestillingsapp, skal du følge denne vejledning: Opsætning af bestillings-app

Sådan installerer du bestillingsapp'en

Trin 1:

• Gå ind på App store og søg på 'FlexyOrder' på den enhed, som du ønsker at installere app'en på (nr. 1).

• Tryk på Hent.

Trin 2:

• Nu er bestillingsapp'en installeret, og du skal have registreret app'en i dit system.

Sådan registrerer du bestillingsapp'en i FlexyBox systemet

For at fortælle app'en, at den skal kommunikere med FlexyBox systemet, skal du hente en nøgle. Nøglen finder du ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning (nr. 1).

• Tryk på Hent Nøgle (nr. 2) Denne kan også hedde Hent startup kode.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Du finder nøglen på siden (nr. 3). Du skal nu indtaste den i bestillingsapp'en.

Trin 3:

• Når du åbner app'en første gang, vil du blive bedt om at skrive en Startup Kode (nr. 4). Det er nøglen fra FlexyBox systemet.

• Tryk på Tilslut (nr. 5).

App'en er nu forbundet til dit system.

Trin 4:

For at medarbejderne kan logge ind i systemet, skal de indtaste et Bruger ID (nr. 6) og efterfølgende trykke på Login (nr. 7). Du finder dit bruger ID ved at følge vejledningen: Sådan finder du bruger ID, som du finder nedenfor.

Sådan finder du et bruger ID

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Personale (nr. 1).

• Tryk på den ønskede medarbejder (nr. 2).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Medarbejder (nr. 3).

• Se Bruger ID i feltet ved Almindelig kode (nr. 4).