Alle samlingerGenereltKom godt i gang
Kom godt i gang: Sådan sætter du tilbud til restaurant op - Komplet
Kom godt i gang: Sådan sætter du tilbud til restaurant op - Komplet
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du lave en komplet tilbudsopsætning til brug i restauranter.

For at skabe en bedre forståelse for, hvordan en ideel tilbudsopsætning til restauranter er bygget op, kan du med fordel følge nedenstående grafiske repræsentation af, hvordan tilbuddet er bygget op, og hvilke funktioner der arbejder sammen.

Sådan opretter du et tilbud

Det første du skal gøre, er at sætte tilbuddet op. Det gør du ved at følge denne vejledning: Sådan opretter du et tilbud

Sådan opretter du sale og saloversigt

Hvis du gerne vil have, at tilbuddet kører sideløbende med den almindelige bordbooking, skal du oprette en sal, hvor du kan placere reservationer, der indeholder tilbuddet. Du vil her som oftest enten lave en hel ny sal til tilbuddet, hvor du så overfører nogle af de allerede eksisterende borde, som du har, til eller måske har du allerede mere end en sal, og kan i det tilfælde benytte den til tilbuddet.

Du opretter en sal ved at følge denne vejledning: Sådan opretter du sale og saloversigt

Sådan tilføjer du bookingreglen - Til at styre placeringen af tilbud

Du skal nu oprette en bookingregel ift. at styre placering af tilbuddet. Det gør du ved at følge denne vejledning: Sådan tilføjer du bookingreglen - Til at styre placeringen af tilbud

Sådan opretter du depositum til online booking

Du kan evt. oprette en bookingregel til depositum. Det gør du ved at følge denne vejledning: Sådan opretter du depositum til online booking

Info: Den eneste forskel er, at når du vil oprette dette til et specifikt tilbud, skal du tilføje filtret: Indeholder et bestemt tilbud, hvor du så vælger, hvilket tilbud du gerne vil have lagt depositum på.

Sådan opretter du restaurant brugerbegrænsninger

Når du har en sal til tilbuddet, har du mulighed for at lave en restaurant brugerbegrænsning på den specifikke sal. Det gør du ved at følge denne vejledning: Sådan opretter du restaurant brugerbegrænsninger

Sådan sætter du restaurant guide op

Det smarte ved at lave en restaurant brugerbegrænsning på den sal, du placerer tilbuddet i, er, at du kan styre booking i salen via restaurant guiden. Det gør, at styring af booking af tilbuddet bliver lige så nemt, som at styre din almindelige booking.

Du sætter en restaurant guide op ved at følge denne vejledning: Sådan sætter du restaurant guide op