Sådan opretter du restaurant brugerbegrænsninger
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du lave Restaurant brugerbegrænsninger.

Funktionen er en udvidelse til restaurant guide, hvis du eksempelvis vil begrænse antal reservationer med en bestemt vare eller antal reservationer i et bestemt område.

Info: For at forstå hvordan restaurant brugerbegrænsninger (kapacitet) fungerer ift. åbningstider, kan du læse følgende vejledning: Hvordan fremtidssikrer jeg min virksomhed ift. kapacitet i åbningstiden?

Sådan opretter du restaurant brugerbegrænsninger

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Booking opsætning, og tryk efterfølgende på Restaurant Bruger begrænsninger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Tilføj (nr. 1) for at tilføje en begrænsning.

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Indtast navn på brugerbegrænsningen (nr. 2). I eksemplet er det Før 20.

• Indtast den rækkefølge, som brugerbegrænsningen skal komme ind i restaurant guiden på ved Sortering (nr. 3). Se et eksempel på sortering under første nedenstående billede.

• Tryk på pil ned ved Følgende rum (nr. 4).
    Denne funktion gør det muligt at fortælle, at reglen kun skal være gældende for bookinger, hvor der er valgt det pågældende lokale. Hvis kunderne under booking ikke manuelt skal vælge lokale, så vil denne regel ikke matche og derved ikke blive overholdt. Denne funktion skal kun bruges, hvis kunder under booking ALTID skal vælge lokale.

• Tryk på pil ned ved Ekskludér disse rum (nr. 5). Du vælger her, hvilke rum (områder) der skal ekskluderes.

• I feltet under (nr. 6) har du tre valgmuligheder. I eksemplet viser den uden dobbelt bookinger.

Nedenstående billede er et eksempel på sortering:

Trin 4:

• Tryk på pilene op og ned ved Reservations tidspunkt (nr. 7). Det er det reservationstidspunkt eller tidsinterval, som denne begrænsning skal følge. Denne begrænsning vil derfor kun kigge på dette reservationstidspunkt.

• Indtast det antal gæster fra og til, som skal begrænses ved Antal gæster (nr. 8).

• Tryk på feltet og pile op og pile ned (nr. 9). Du skal her indtaste, hvilke bookinger der skal vises og i hvilket tidsrum.

• Sæt flueben i feltet (nr. 10), hvis du kun vil tillade dobbelt bookinger på matchende reservationer.

• I feltet (nr. 11) bestemmer du, hvilke felter, der skal tilføjes til restaurantguiden for at lave begrænsninger. I eksemplet er det Total for dagen, hvilket er det totale antal for dagen.
    Dette kan du også se under det første nedenstående billede.

Et eksempel på Total for dagen:

Trin 5: Du skal nu tage stilling til den nederste del af brugerbegrænsningsvinduet.

• Sæt flueben i Tæl samtidlige bookinger (nr. 12), hvis du vil have det til at gælde for alle nedenstående.

• Sæt flueben i Antal personer (nr. 13), hvis du vil have mulighed for at vælge antal personer, der kan sættes på denne begrænsning.

• Sæt flueben i Antal reservationer (nr. 14), hvis du vil have mulighed for at vælge antal reservationer, der kan sættes på en begrænsning.

• Sæt flueben i Antal tjenere/enheder (nr. 15), hvis du vil have mulighed for at vælge tjenere/enheder, der kan sættes på en begrænsning.

Trin 6: Du skal nu tage stilling til den sidste del.

• Tryk på de tre prikker i højre side under Tæl kun antallet af følgende vare (nr. 16). Du kan her vælge, hvilke varer du vil tælle med. Begrænsningen vil derfor kun tælle disse vare med.