Alle samlingerFlexyPOSVarer
Sådan sætter du salgsregler op
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du sætte salgsregler op.

Det kan være relevant, hvis du ønsker at blokkere varesalg specifikke kundegrupper ud fra kundetags, som du opretter. Du kan også tillade, at det eksempelvis kun er kunder med tagget; VIP, der kan købe denne vare.

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Kassesystem (nr. 1).

• Rul ned indtil du kommer til Opsætning af salgsregler.

• Tryk på Rediger ud for Opsætning af salgsregler (nr. 2).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på det grønne plus (nr. 3).

Du skal nu udfylde oplysninger til salgsreglen:

• Angiv Navn på Salgsregel (nr. 4). Navnet er til internt brug, så du/andre ved, hvad reglen bruges til.

• Vælg Varegruppe og Varer (nr. 5 og nr. 6). Tilsammen gør disse to det muligt at vælge en hel varegruppe eller specifikke varer i andre grupper til en samlet salgsregel.

• Vælg Kundetags (nr. 7). Kundetags er nødvendigt for at fortælle systemet, hvilke kunder der har afgang til varerne. Husk! Du skal ind på selve kunden for at tildele dem et kundetag. Se nr. 11.

• Vælg Kundekrav (nr. 8). Du har her to muligheder:

• Påkræv kunde: Dette felt gør, at du er påkrævet, at du skal vælge en kunde med de rette tags i kassen for at kunne gøre noget med varene.

• Tillad ingen kunde: Dette felt gør, at du ikke kan vælge en kunde i kasse for at sælge varen.

• Vælg Vare Tilladelse (nr. 9). Du vælger her, om salget er tilladt eller om det skal blokeres.

• Tillad salg: Dette gør, ud fra de kriterier du har valgt, at varen eller varerne kan sælges.

• Blokér salg: Dette gør, ud fra de kriterier du har valgt, at varen eller varerne ikke kan sælges.

• Tryk på OK (nr. 10) for at oprette salgsreglen.

• Tryk på OK i indstillingsvinduet for at gemme ændringen.