Sådan opretter og sletter du et gavekort i systemet
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du oprette og slette et gavekort i systemet.

Du skal oprette nogle typer af gavekort for at sælge gavekort i FlexyBox systemet.

Sådan opretter du et gavekort i systemet

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Kasse system, og tryk efterfølgende på Gavekort. (Du skal måske rulle op i venstre kolonne for at se knappen).

• Tryk på Tilføj.

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Du kan nu vælge, hvilken type af gavekort du vil oprette (nr. 1). I eksemplet trykker vi på Almindelig gavekort.

• Tryk på Fortsæt.

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Angiv navn på gavekortet (nr. 2).

• Tryk på de tre prikker ved Vare ved salg (nr. 3) og vælg vare.

• Tryk på de tre prikker ved Vare ved modtagelse (nr. 4) og vælg en vare.

Info: Vare ved salg og vare ved modtagelse er ofte den samme vare.

Husk! Det er vigtigt, at efter d. 01-01-2019, så skal der være moms på den vare, du bruger ved salg af gavekort.

• Sæt flueben ved Tillad salg online (nr. 5), hvis du ønsker, at det skal være muligt at sælge gavekort online, hvis du har fulgt denne vejledning: Webshop til gavekort salg

• Tryk på OK. Du kan nu sælge gavekort.

Du kan også oprette dit gavekort i kassen. Det gør du ved at følge denne vejledning: Sådan opretter og benytter du et gavekort i kassen

Sådan sletter du gavekort i systemet

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Kasse system, og tryk på Gavekort. (Du skal måske rulle op i venstre kolonne for at se knappen).

• Tryk på det gavekort, der skal slettes.

• Tryk på Slet.

Du kan nu ikke længere sælge denne type af gavekort.

Info: Når du sletter en bestemt gavekortstype, er det stadig muligt at indløse tidligere solgte gavekort. Det er derved altid muligt for kunden at benytte gavekort, der er slettet.