Alle samlingerFlexyPOSTake away
Sådan sætter du en take away printer op - bon
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du angive en take away printer.

Husk! Dette er vigtigt, når du opsætter take away, så systemet kan printe kundens bestilling.

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Kasse system, og tryk efterfølgende på Printer Regler.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Takeaway bestillingsoversigt (nr. 1).

• Tryk på Rediger Regel (nr. 2).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

Du skal nu angive, hvilken printer du ønsker, at en take away bon kommer ud på.

• Tryk på Vælg Printer (nr. 3).

• Vælg enten Standard Printer, Fast Printer eller Arbejdsstations Afhængig Printer (nr. 4).

• Vælg den ønskede printer.

Trin 4:

• Du skal samtidig vælge, hvor mange kopier du ønsker at printe (nr. 5).

• Ved hver printer er der et punkt, der hedder Flere indstillinger (nr. 6), hvor du kan tilpasse printeren til dine behov (nr. 7).

Trin 5:

• Under hver printer kan du også trykke på pil ned (nr. 8), og vælge hvilken printer, der printes på (nr. 9).

• Tryk på OK (nr. 10) for at gemme ændringerne.