Sådan sætter du en integration op til MyLoyal
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du sætter en integration op til MyLoyal.

MyLoyal er en loyalitets app, hvor du kan bruge integrationen til at sende salg på en kunde til MyLoyal, så de kan optjene point, og derigennem opnå fordele.

Det kan være med til at motivere dine kunder til at købe hos jer.

Husk! Terminalen skal være opdateret, således fejlen med ”GetCardInfo flowet” er rettet.

Trin 1:

Du skal først have Storebox aktiveret på din dankortterminal.

• Det gør du ved at ringe til Verifone

• Du skal oplyse terminal nummer/terminal ID og bede dem aktivere det.

Trin 2:

Du skal herefter opsætte en trigger i FlexyBox.

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Moduler, og tryk på Trigger system.

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Salg foretaget (nr. 1).

• Tryk på Ny trigger (nr. 2).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Angiv beskrivelse af triggeren (nr. 3). I eksemplet er det MyLoyal.

• Angiv hvornår reglen skal udføres (nr. 4). I eksemplet er det Ved salg.

• Tryk på det grønne plus (nr. 5).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Webhook (nr. 6).

• Tryk på Fortsæt (nr. 7).

Trin 5: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Metode og vælg POST (nr. 8).

• Tag kontakt til MyLoyal og få fat informationer til URL og Headers (nr. 9 og nr. 10).

• Kopier nedenstående tekst til Body (nr. 11).

{
"SaleTime": "[SalgTid]",
"SaleID": [SalgID],
"SaleLines": [

{ "ProductNumber": "[ArticleID]", "Quantity": [ANTAL|.2], "ProductName" : "[VARENAVN]", "Price": [PricePr|.2], "DiscountId": "[DiscountId]" },

"PaymentLines": [

{ "PaymentType": "[BETALNAVN]", "Amount": [BETALVAL|.2] },

"TotalPrice": [TotalPris|.2],
"DepartmentID": "[Company.ID]",
"CustomerID": "[Customer.Guid]"

• Tryk på OK (nr. 12).