Sådan slår du automatisk dagsafslutning til
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du få systemet til automatisk at lukke.

Funktionen sikrer, at alle dage bliver delt op.

Vejledning indeholder to delvejledninger:

• Sådan slår du automatisk dagsafslutning til

• Sådan sætter du systemet til ikke at afslutte kasse - Fitness

Sådan slår du automatisk dagsafslutning til

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Kassesystem (nr. 1).

• Tryk på Dagsafslutning (nr. 2).

Du skal nu tage stilling til, hvad systemet skal gøre, når det lukker kassen.

• Sæt flueben ved Luk automatisk dagen (nr, 3). Det aktiverer funktionen.

• Sæt flueben ved Luk automatisk kort terminaler (nr. 4). Dette vil automatisk lukke alle terminaler, som systemet kan få forbundet til, når dagen lukkes automatisk.

• Tryk på pil ned ved Luk automatisk dagen - strategi (nr. 5) og vælg, hvad systemet skal gøre med åbne regninger.

Hvis du vælger, at systemet skal debitere og genåbne åbne regninger, så skal du vælge, hvilken kunde systemet skal debitere til. Det gør du ved at gøre følgende:

• Tryk på de tre prikker ved Luk automatisk dagen - mellemregnings kunde (nr. 6) og vælg, hvilken kunde systemet skal debitere til.

• Sæt flueben ved Afslut automatisk bookinger (nr. 7). Det vil gøre, at hvis der er åbne bookinger i systemet, så vil systemet automatisk lukke disse og markere som afregnet.

• Sæt flueben ved Afslut automatisk regninger (nr. 8). Det vil gøre, at alle åbne regninger, som går i nul eller som er tomme vil blive lukket ned og afsluttet.

• Tryk på OK for at gemme ændringerne.

Sådan sætter du systemet til ikke at afslutte kasse - Fitness

Da der køres automatiske jobs (bøde, nets mm.), som laver automatiske indbetalinger og salg, vil du for at undgå, at der fremgår flere dage i dagsoversigten, lave en lille tilføjelse. Du skal sætte systemet op til ikke at afslutte kasse.

Sådan sætter du systemet til ikke at afslutte kasse

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Avanceret Opsætning.

Trin 2: Det åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Center Lukning/Åben (nr. 1).

• Fjern fluebenet i Afslut kasse (nr. 2).

• Tryk på Gem Ændringer.

Husk! Systemet tæller ikke op, men afslutter kun dagen.