Sådan opretter og redigerer du rettighedsgrupper og laver online deling
Sådan opretter og redigerer du rettighedsgrupper og laver online deling
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du oprette og redigere rettighedsgrupper samt lave online deling.

På den måde kan du altid styre, hvilke funktioner forskellige grupper skal have adgang til. Du har i den forbindelse mulighed for at oprette hovedgrupper og undergrupper.

Husk! Når du opretter en ny hovedgruppe, vil alle rettigheder som standard være tilladt.

Sådan opretter du hovedgrupper

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Personale, og tryk efterfølgende på Funktioner og rettigheder.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Ny hovedgruppe (nr. 1).

Der åbnes et nyt vindue. Du har her to valgmuligheder.

• Du kan benytte Luk og opret en alm. gruppe (anbefales). Dette anbefales for ikke at få for mange hovedgrupper. Du kan også benytte Opret en ny hovedgruppe (nr. 2).

• Tryk på Fortsæt (nr. 3).

Afhængig af, hvad du vælger, bliver du enten sendt tilbage og skal vælge Ny gruppe, eller du bliver bedt om at angive navn på den nye hovedgruppe.

Sådan opretter du grupper

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Personale, og tryk efterfølgende på Funktioner og rettigheder.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Marker den hovedgruppe du gerne vil have den nye (under)gruppe ind under (nr. 1).

• Tryk på Ny gruppe (nr. 2).

• Der åbnes et nyt vindue. Angiv navn på rettighedsgruppen (nr. 3).

• Tryk på Ok (nr. 4).

Sådan laver du online deling og andre funktioner

Dette er en oversigt over andre funktioner ved rettighedsgrupperne.

• Tryk på en gruppe, og tryk på Omdøb for at ændre navn på en gruppe (nr. 1).

• Tryk på en gruppe, og tryk på Slet gruppe for at slette en gruppe (nr. 2).

• Tryk på en gruppe og tryk på Online deling (nr. 3). Der åbnes et nyt vindue, hvor du kan sætte flueben ved de afdelinger du ønsker at dele grupperne med.

• Tryk på Se log (nr. 4) for at se, hvem, hvornår og hvad der er rettet i grupperne.