Alle samlingerGenereltFaktureringssystem
Sådan opretter, ændrer og sender du en faktura
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du oprette, ændre og sende en faktura.

Funktionen gør det let at tilpasse fakturaen til den aktuelle kunde.

Denne vejledning indeholder tre delvejledninger:

• Sådan opretter du en faktura

• Sådan sender du en faktura

• Sådan ændrer du en faktura

Sådan opretter du en faktura

Trin 1:

• Indtast den/de ønskede varer i kassen (nr. 1), og tryk derefter på Debitér (nr. 2).

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue op.

• Hvis det er en ny kunde, skal du indtaste kundens oplysninger (nr. 3).

• Hvis det er en eksisterende kunde, skal du trykke på Find kunde (nr, 4) og søge.

• Når kunden er valgt, skal du trykke på Udfør Debitering (nr. 5).

Der er nu oprettet en faktura. Fakturaen er klar til at blive sendt i faktureringssystemet.

Sådan sender du en faktura

Trin 1:

• Tryk på Vis, og tryk derefter på Faktureringssystem.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på feltet ved Find kunde (nr. 1) og find den ønskede faktura.

• Højreklikfakturaen (nr. 2).

• Tryk på Fakturer (nr. 3) for at fakturere kunden.

Du har i vinduet otte valgmuligheder:

Fakturer

Den fakturerer kunden.

Udlign

Den udligner fakturaen.

Vis Faktura

Den viser fakturaren, som kunden modtager.

Justere Faktura

Du får herinde mulighed for at ændre rækkefølgen på de varer, der er på fakturaen. Du får også mulighed for at ændre navn på posteringerne.

Vis Konto

Den åbner kundens profil og viser konto.

Krediter Salg

Den krediterer fakturaen.

Skift kunde på faktura

Du har mulighed for at ændre modtagerkunde.

Vis Logoversigt

Den viser log over ændringer, der er sket på fakturaen.

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Du har her nogle af de samme muligheder som før. Samtidig kan du ændre Faktura dato og Forfaldsdato (nr. 4) eller trykke på Samle faktura (nr. 5) for at kunne samle flere fakturaer i én faktura.

• Tryk på Fakturer (nr. 6), når du har foretaget de ønskede ændringer.

Trin 4:

• Du kan nu se fakturaen ved at trykke på Fakturerede (nr. 7).

Sådan ændrer du en faktura

I systemet kan du også ændre indholdet på en faktura.

Trin 1:

• Tryk på Vis, og tryk derefter på Faktureringssystem i fanen under.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på feltet ved Find kunde (nr. 1), og find den aktuelle faktura.

• Højreklikfakturaen (nr. 2).

• Tryk på Krediter Salg (nr. 3).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Krediter (nr. 4).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue, hvor du bliver spurgt om du er sikker på, at du vil kreditere dette salg.

• Tryk på Ja.

Trin 5: Der åbnes et nyt vindue, hvor du bliver spurgt om du vil genoprette en regning på det valgte salg.

• Tryk på Ja.

Trin 6:

Kassebilledet bliver nu åbnet.

• Du kan ændre i regningen efter behov ift. at tilføje el. fjerne varer, give rabat osv.

• Når de ønskede ændringer er foretaget, trykker du Debitér.

Fakturaen er nu oprettet igen og kan sendes på ny.