Alle samlingerGenereltE-mail, SMS, besked, login og påmindelse/notifikation
Sådan opretter du nyhedsgrupper til FlexyMarketing
Sådan opretter du nyhedsgrupper til FlexyMarketing
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du oprette nyhedsgrupper til FlexyMarketing.

Dette er relevant, når du sætter FlexyMarketing op til at sende nyhedsbreve ud. Disse nyhedsgrupper virker i den forbindelse som grupper, du kan sende disse nyhedsbreve ud til. Grupperne kan eksempelvis inddeles i køn og alder.

Det kan være med til at øge chancen for, at kunderne finder nyhedsbreve relevante og interessante, hvilket kan vække deres nysgerrighed og købelyst.

Sådan opretter du nyhedsgrupper til FlexyMarketing

En let måde at lave en gruppe på er at gå i avanceret udtræk i kundekartoteket.

Trin 1:

• Tryk på Vis, og tryk derefter på Kunde- og personalekartotek.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Avanceret udtræk (nr. 1).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue

• Du skal nu lave et udtræk ved at trykke på pil ned ved Kunder (nr. 2).

I eksemplet laver vi et udtræk på kunder med en e-mailadresse (her er det vigtigt, at du skriver @ i feltet) (nr. 3). Det er mænd (nr. 4). De har et navn (nr. 5). De har ikke frabedt sig nyhedsbrev (nr. 6).

• De kunder, der passe på dette udtræk, kommer nu til syne i feltet til højre (nr. 7).

• Tryk på Avancerede funktioner (nr. 8).

• Tryk på Tilføj til nyhedsgruppe (nr. 9).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Du kan nu enten tilføje kunderne til en eksisterende nyhedsgruppe ved at trykke pil ned (nr. 10) eller oprette en ny nyhedsgruppe ved at trykke på det grønne plus (nr. 11).

Trin 5: Hvis du vælger at oprette en ny nyhedsgruppe åbnes der et nyt vindue.

• Du skal her tage stilling til felterne (nr. 12) og trykke på Gem ændringer.

Trin 6:

• Du kan nu vælge den nyoprettede medlemsgruppe, og trykke Tilføj til gruppe (nr. 13).

Når dette er gjort, vil gruppen dukke op inde i FlexyMarketing, og du kan vælge at sende et nyhedsbrev til kunderne i den nyhedsgruppe.