Alle samlingerGenereltDIBS / Kortoplysninger
Sådan laver du standard opkrævningsmetode ved manuelle opkrævninger / salg
Sådan laver du standard opkrævningsmetode ved manuelle opkrævninger / salg
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du lave en standard opkrævningsmetode ved manuelle opkrævninger / salg.

Trin 1:

Du skal først aktivere funktionen. Det gør du ved at følge disse trin:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Kunde (nr. 1).

Rul ned indtil du kommer til Standard opkrævningsmetode ved manuelle opkrævninger.

• Tryk på pil ned ved Standard opkrævningsmetode ved manuelle opkrævninger (nr. 2).

• Vælg opkrævningsmetode (nr. 3). I eksemplet vælger vi Invoice (faktura).

• Tryk på OK i Indstillingsvinduet for at gemme ændringen.

Du kan nu bruge funktionen ved at gå i kassen.

Trin 3:

• Gå i kassen.

• Tryk på Varekartotek (nr. 4).

• Der åbnes et nyt vindue. Vælg varegruppe (nr. 5) og vælg vare (nr. 6). I eksemplet vælger vi ravioli til 139 kr.

Trin 4:

Varen er nu valgt.

• Tryk på Debitér (nr. 7).

• Find/tilføj kunden (nr. 8).

• Tryk på Udfør Debitering (nr. 9).

Trin 5: Der åbnes et nyt vindue.

• Vælg hvordan kunden skal opkræves (nr. 10). I eksemplet vælger vi Konto.

• Tryk på Fortsæt (nr. 11).

Trin 6: Der åbnes et nyt vindue.

• Tag stilling til om du ønsker at udskrive en nota bon (nr. 12). I eksemplet vælger vi Ja.

• Regningen er nu blevet debiteret. Tryk på OK (nr. 13).

Trin 7:

Du kommer nu tilbage i systemet.

• Her kan du se og redigere i debiteringen på kunden ved at trykke på Vis (nr. 14).

• Tryk på Kunde- og personalekartotek (nr. 15).

Trin 8: Der åbnes et nyt vindue.

• Dobbeltklikden pågældende kunde (nr. 16).

Trin 9: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Konto (nr. 17).

• Dobbeltklikdebiteringen (nr. 18).

Trin 10: Der åbnes et nyt vindue.

• For at ændre i opkrævningsmetoden skal du trykke på Skift ved Status (nr. 19).

Trin 11: Der åbnes et nyt vindue.

• Vælg, hvordan kontoposteringen skal opkræves (nr. 20). I eksemplet vælger vi Faktura.

• Tryk på Fortsæt (nr. 21).

Opkrævningsmetoden er nu ændret fra Konto til Faktura.