Alle samlingerGenereltDIBS / Kortoplysninger
Sådan sætter og aktiverer du Standard kunde opkrævningsmetode
Sådan sætter og aktiverer du Standard kunde opkrævningsmetode
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du sætte og aktivere Standard kunde opkrævningsmetode.

Standard kunde opkrævningsmetode er en indstilling, som bestemmer hvilken opkrævningsmetode, der skal bruges som standard i systemet.

Info: Det er kun muligt at vælge én opkrævningsmetode som standard pr. afdeling.
Denne standard kunde opkrævningsmetode kan overstyres via kontrakter (medlemskaber)
eller direkte på kundens profil under betaling.

Husk! Det er VIGTIGT er der bliver sat en standard kunde opkrævningsmetode.

For at aktivere og sætte en standard kunde opkrævningsmetode skal følgende sættes op:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Generelt (nr. 1).

• Tryk på pil ned ved Nye funktioner (beta) (nr. 2).

• Tryk på Automatisk opkrævning (nr. 3)

• Tryk på pil ned ved Standard kunde opkrævningsmetode (nr. 4) og vælg metode. Denne kan overstyres pr. afdeling.

• Tryk på Aktiver ved Bruge kundens opkrævningsmetode (nr. 5).

• Tryk på Kør ved Migrer kunder og kontrakter (nr. 6).

• Tryk på OK for at gemme ændringen.

Husk! Det er vigtigt, at alle kontrakter (medlemskaber) gennemgås.