Sådan laver du et pænt layout på et gavekort
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du lave et layout på dit gavekort.

Dette er relevant, da du kan tilpasse layoutet til det udtryk, du gerne vil vise udadtil i din virksomhed,

• FlexyBox anbefaler, at du bruger et baggrundsbillede som et vandmærke på gavekortet.

• FlexyBox anbefaler også, at du aldrig bruger gavekortsnummeret, men i stedet bruger gavekortskoden, som har tagget: [CheckSum]

Disse to anbefalinger vises i det nedenstående:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grundopsætning, og tryk efterfølgende på Dokument skabeloner.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Rul ned i venstre kolonne indtil du kommer til Gavekort.

• Tryk på Gavekort (nr. 1).

• Find det gavekort du vil ændre layout på (nr. 2).

• Tryk på Dokument (nr. 3).

• Tryk på Redigér skabelon (nr. 4).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Rul ned i højre kolonne indtil du kommer til Watermark.

• Tryk på de tre prikker ved Watermark (nr 5).

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på Picture Watermark (nr. 6).

• Tryk på Browse... (nr. 7).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Find billedet på din computer (nr. 8 og nr. 9).

• Tryk på Åbn (nr. 10).

Trin 5: Billedet er nu synligt i vinduet.

• Tryk på OK (nr. 11).

Trin 6: Billedet som vandmærke er nu tilføjet. Dette kan dog først ses, når du trykker på 'Udskrifts forhåndsvisning'.

• Du kan flytte tags rundt i feltet (nr. 12).

• FlexyBox anbefaling er at beholde tagget: [CheckSum] (nr. 13) og slette tagget: Gavekortnr: [Numb] (nr. 14).

• For at se vandmærkets placering ift. de forskellige tags, skal du trykke på Udskrifts forhåndsvisning (nr. 15).

Trin 7:

• Du kan herinde se placering af billede og tags (nr. 16).