Alle samlingerGenereltOnline / web service / webshop
Sådan sætter du webshop op til gavekorts salg
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du sætte det op, så gavekort kan sælges online.

Du skal her have gjort systemet klart til, at den vælger FlexyBox system til webshop med gavekorts salg.

Sådan sætter du webshop op til gavekorts salg

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på FlexyBook classic, og tryk efterfølgende på Tilbud.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Webshop (nr. 1).

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på Internet (nr. 2).

• Tryk på pil ned under Synlighed og vælg Webshop med gavekort (nr. 3).

• Tryk på Ok for at gemme ændringen. (nr. 4).

Trin 3:

• Du skal nu trykke på Opsætning, og derefter FlexyBox Administration.

• Tryk på Kasse system, og tryk efterfølgende på Gavekort (Du skal muligvis rulle op for at Gavekort kommer til syne.

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Opret et nyt eller rediger et eksisterende gavekort (nr. 5).

Du skal nu tage stilling til følgende:

• Navn (nr. 6).

• Beskrivelse (nr. 7).

• Vare ved Salg (nr. 8).

• Standard antal dage inden kort udløber (nr. 9).

• Vare ved modtagelse (nr. 10).

• Om det skal være Valgfrit beløb på gavekort eller Fast beløb på gavekort og indtaste Tilgængeligt beløb (nr. 11).

• Du skal sætte flueben ved Tillad salg online (nr. 12).

Trin 5:

• Tryk på Avanceret (nr. 13).

Du skal nu tage stilling til følgende:

• Tryk på pil ned ved Skabelon (nr. 14), og vælg hvilken skabelon der skal benyttes. Som standard vil den benytte Flexybox Standard skabelon.

• Hvad er standard teksten på gavekortet (nr. 15).

• Vælg om der er påkrævet tekst på gavekort (nr. 16).

• Vælg om gavekort skal oprettes direkte ved kortindlæsning (nr. 17).

• Vælg om der skal være et Fast Salgsbeløb og (hvis ja) indtaste beløb. Regningens pris afviger fra standard pris (nr. 18).

• Vælg om faktura skal sendes til afdelingen, der udstedte kortet (nr. 19).

• Tryk på de tre prikker og vælg Rabat vare (nr. 20). Denne vare bliver brugt, hvis gavekortet bliver brugt på en vare, der koster mere end gavekortets værdi, eller hvis salgsprisen er lavere end start saldoen.

• Tryk på OK for at gemme ændringerne.