Alle samlingerFlexyCRMOnline Fitness
Sådan indsætter du egne scripts på fitness.flexybox.com / Custom HTML Head Fitness
Sådan indsætter du egne scripts på fitness.flexybox.com / Custom HTML Head Fitness
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du opsætte egne scripts på fitness.flexybox.com / Custom HTML Head Fitness.

Html head er en funktion, hvor du kan indsætte kode, som du kan få din hjemmeside til at anvende. Det kan eksempelvis være, hvis du vil have en tæller på salg, eller hvis du skal have det til at sne på hjemmesiden, så vil det være her, at du kan vælge at sætte det ind. Der kan indsættes både meta tags, stylesheets og javascript.

Denne vejledning indeholder to delvejledninger:

• Sådan indsætter du egne scripts på fitness.flexybox.com

• Sådan indsætter du HTML til HEAD på online kontrakt køb

Sådan indsætter du egne scripts på fitness.flexybox.com

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Booking systemer (nr. 1).

• Tryk på Online Fitness (nr. 2).

• Rul ned indtil du kommer til Header og Mobil Header.

• Indtast script strengen ved Header (nr. 3) som du vil have hjemmesiden til at bruge.

• Indtast script strengen ved Mobil Header (nr. 4), som du vil have hjemmesidens mobil-side til at bruge.

• Tryk på OK for at gemme ændringerne.

Funktionen vil nu være aktiveret og køre på hjemmesiden.

Sådan indsætter du HTML til HEAD på online kontrakt køb

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Medlemskaber (nr. 1).

• Tryk på Online selvbetjening (nr. 2).

• Indsæt HTML ved Online kontraktkøb HEAD html (nr. 3).