Alle samlingerGenereltKunde- og personalekonto
Sådan finder du en kunde/medlem eller medarbejder/personale
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du nemt søge efter kunder/medlemmer og medarbejder/personale.

Det kan være relevant, hvis du har behov for at finde, se eller rette informationer på en bestemt person.

Trin 1:

• I feltet Søg kan du søge på informationer om personen du vil finde (nr. 1). Det kan eksempelvis være navn, kundenummer, telefonnummer, adresse eller mail.

• Du kan nulstille søgningen ved at trykke på Nulstil (nr. 2) .

• Du kan vælge om du vil oprette en ny kunde, om du vil se alle kunder eller se Personale (nr. 3)

• Den person du søger efter kommer til syne i feltet nedenfor. Dobbeltklik på den valgte person (nr. 4).