Alle samlingerGenereltE-mail, SMS, besked, login og påmindelse/notifikation
FAQ: Hvordan ændrer jeg standard emailadresse på afsender?
FAQ: Hvordan ændrer jeg standard emailadresse på afsender?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan ændrer jeg standard emailadresse på afsender?

Svar:

I systemet kan du ændre standard emailadresse på afsender, som kunder modtager fra din virksomhed. Funktionen gør, at du kan ændre eller tilføje en emailadresse ift. hvilken afsender du vil vise modtager.

Det er relevant, hvis din virksomhed ændrer email eller ønsker at benytte forskellige afsenderemails afhængig af, hvilke emails I sender ud.

Du ændrer din standard emailadresse på afsender ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk på Afsender Email Adresser.

Trin 2:

• Tryk på Tilføj.

• Der åbnes et nyt vindue. Udfyld felterne (nr. 1), og tryk Gem ændringer.

Husk! Hvis du vælger Benyt egen mail server, skal du tilføje Brugernavn og Password ellers virker funktionen ikke.

Trin 3:

• For at gøre emailadressen som standard, skal du trykke på Brug som standard ift. afsender eller trykke på Standard modtager adresse ift. modtager (nr. 2).