FAQ: Hvordan ændrer jeg design på online bordbooking?

Spørgsmål:

Hvordan ændrer jeg design på online bordbooking?

Svar:

I systemet kan du benytte dig af dit eget design på online bordbooking widget.

Funktionen gør, at du kan tilpasse designet af online bordbooking, så det matcher din virksomhed. Det giver et mere gennemgående udtryk og skaber genkendelighed for dine kunder.

Du ændrer design på online bordbooking ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Du skal først oprette en CSS-fil med det ønskede design, der hostes på jeres eget domæne. Denne fil laves oftest af Webdesignere eller -udviklere.

• Gem filen i skyen. Det vil typisk være et sted på jeres eget online domæne.

Trin 2:

• Stien til CSS-filen skal indtastes i Flexybox-systemet for at jeres online bordbooking widget vil benytte det nye design.

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Booking systemer (nr. 1).

• Tryk på pil ned ved Bordbestilling (nr. 2).

• Tryk på Online (nr. 3).

• Indsæt linket til eget domæne, hvor CSS-filen er hosted ved Tilføj til online booking link (nr. 4).