Alle samlingerGenereltFaktureringssystem
FAQ: Hvordan vælger jeg, hvilket salg der skal være på en faktura under Samle faktura?
FAQ: Hvordan vælger jeg, hvilket salg der skal være på en faktura under Samle faktura?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan vælger jeg, hvilket salg der skal være på en faktura under Samle faktura?

Svar:

I systemet kan du, hvis du anvender funktionen Måneds faktura, vælge, hvilke salg der skal med på en faktura inden den sendes til kunden.

Du vælger hvilket salg der skal være på en faktura under Samle faktura ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Vis, og tryk på Faktureringssystem.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Højreklikden aktuelle faktura (nr. 1).

• Tryk på Fakturer (nr. 2).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Samle faktura (nr. 3).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Du skal nu vælge, hvilke salg, som er debiteret til kunden, der skal med. Det gør du ved at trykke på et salg og trykke på pilene (nr. 4).

• Salg flyttet til højre side (nr. 5) vil blive vist på fakturaen.

• Alle andre salg vil være i venstre side (nr. 6).

• Tryk på Luk, når du er færdige med at flytte på salg.