Alle samlingerGenereltPrint / bon
FAQ: Hvordan vælger jeg dokument skabelon for salgskvitteringer ved printerregler?
FAQ: Hvordan vælger jeg dokument skabelon for salgskvitteringer ved printerregler?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan vælger jeg dokument skabelon for salgskvitteringer ved printerregler?

Svar:

I systemet kan du vælge en dokument skabelon for salgskvitteringer ved printerregler.

Du kan derved bestemme, hvad der skal printes og indstille dokument skabelonen.

Funktionen er tilgængelig fra 22.1.26 og frem.

Du sætter printerreglen op ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Kasse system, og tryk efterfølgende på Printer Regler.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• DobbeltklikSales receipts (nr. 1).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Flere indstillinger (nr. 2).

Info: Du kan også trykke på Vælg Printer, som du finder i højre side af vinduet, hvor du enten kan vælge en Fast printer eller Arbejdsstations Afhængig Printer.

• Tryk på Skabelon (nr. 3).

Trin 4:

• Du kan nu vælge, hvilken standard kvittering du gerne have skal printes (nr. 4).