Alle samlingerFlexyPOSKasse, regninger, betalinger
FAQ: Hvordan tilføjer jeg konkurrencer til kassen?

Spørgsmål:

Hvordan tilføjer jeg konkurrencer til kassen?

Svar:

I systemet kan du tilføje konkurrencer til din kasse.

Funktionen gør, at du kan se, hvilken medarbejder der er bedst til eksempelvis at sælge en given vare, til at lave de største salg eller lave flest salg.

Du tilføjer konkurrencer til kassen ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Kasse system, og tryk efterfølgende på Konkurrencer for at lave og styre konkurrencer.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Tilføj (nr. 1).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue. Du skal nu lave en konkurrence.

I dette eksempel laver vi en konkurrence på, hvem der sælger flest øl.

• Angiv navn på konkurrence (nr. 2). I eksemplet er det Øl-salg.

• Tryk på pil ned ved Filter (nr. 3). I eksemplet vælger vi Antal solgte vare, da konkurrencen handler om, hvem der sælger flest øl.

• Tryk på værktøjssymbolet ved Filter (nr. 4) for at vælge, hvad konkurrencen skal måles i.

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på det grønne plus (nr. 5) for at oprette et nyt filter.

Trin 5: Der åbnes et nyt vindue.

• Vælg typen af filter der skal oprettes (nr. 6). I eksemplet vælger du et Salgs filter.

• Tryk på Fortsæt.

Trin 6: Der åbnes et nyt vindue.

• Angiv navn ved Filter navn (nr. 7). I eksemplet er det Øl.

• Tryk på Varer (nr. 8) for at vælge det/de varenumre, der skal bruges til konkurrencen.

• Tryk på de tre prikker (nr. 9) og vælg varer.

• De valgte varer vil nu være i feltet under Vare (nr. 10).

Info: Du kan også vælge, om konkurrencen skal køre på hele varegrupper,rabatter eller hvilken arbejdsstation det skal køre på.

• Tryk OK for at oprette filtret. Filtret er nu færdigt.

Trin 7: Du kan vælge filtret i konkurrenceoversigten (nr. 11).

• Tryk på pil ned ved Sortering (nr. 12) og vælg om det skal vise om det er bedste eller dårligste sælger, der skal vises først.

• Tryk på pil ned ved Start og Slut (nr. 13) og vælg startdato og evt. en slutdato.

• Flyt på markør ved Start og Varighed (nr. 14). Disse bestemmer ved hvor mange antal og i dette tilfælde at konkurrencen skal løbe.