FAQ: Hvordan tilføjer jeg et bekræftelseslink til bekræftelsesmail for reservationer - [ConfirmationLink] ?
FAQ: Hvordan tilføjer jeg et bekræftelseslink til bekræftelsesmail for reservationer - [ConfirmationLink] ?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan tilføjer jeg et bekræftelseslink til bekræftelsesmail for reservationer - [ConfirmationLink] ?

Svar:

I systemet har du mulighed for at tilføje et bekræftelseslink til den bekræftelsesmail som kunderne får på deres reservation.

Funktionen gør det muligt for kunder at bekræfte deres reservation gennem mailen. Dette kan spare tid på administration hos dine medarbejdere og sikre, at kunderne accepterer, at informationerne til bookingen er korrekte.

Husk! Test altid bekræftelseslinket, før du sender det ud til kunderne.

Du tilføjer et bekræftelseslink til bekræftelsesmail for reservationer ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Skabelon redigering.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Filer (nr. 1).

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på Åben (nr. 2).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Dobbeltklik på Bekræftelse (nr. 3).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Du kan nu se den bekræftelsesmail, som kunder får, når de booker online (nr. 4).

• Indsæt følgende linje i skabelonen: For at bekræfte din reservation, klik da venligst på følgende link: [ConfirmationLink] (nr. 5). Dette vil give kunderne et link, som de kan trykke på for at bekræfte deres reservation.

Trin 5:

• For at gemme ændringen skal du trykke på Filer (nr. 6).

• Tryk på Gem (nr. 7).

Trin 6: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Ok (nr. 8) for at gemme ændringerne.