Alle samlingerGenereltDIBS / Kortoplysninger
FAQ: Hvordan tilføjer jeg email modtagere og aktiverer manglende godkendelsesmail?
FAQ: Hvordan tilføjer jeg email modtagere og aktiverer manglende godkendelsesmail?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan tilføjer jeg email modtagere og aktiverer manglende godkendelsesmail?

Svar:

I systemet kan du tilføje e-mail modtagere samt aktivere manglende godkendelsesmail.

Funktionerne gør, at kunderne kan få tilsendt en mail syv, tre og en dag før de skal godkende deres forhåndsgodkendelse. Det kan mindske risikoen for, at de glemmer at godkende og kører opkrævninger.

Du tilføjer email modtagere og aktiverer manglende godkendelsesmail ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2:

• Tryk på pil ned ved Generelt (nr. 1).

• Tryk på pil ned ved Nye funktioner (beta) (nr. 2).

• Tryk på Automatisk opkrævning (nr. 3)

• Tryk på plus ud fra Email modtagere (nr. 4) og vælg de emails, som automatisk skal have opkrævnings flowbeskeder.

• Sæt flueben ved Manglende godkendelse e-mail (7 dage) (nr. 5).

• Sæt flueben ved Manglende godkendelse e-mail (3 dage) (nr. 6).

• Tryk på OK for at gemme ændringerne.