FAQ: Hvordan tilføjer jeg afdelinger på et gavekort?

Spørgsmål:

Hvordan tilføjer jeg afdelinger på et gavekort?

Svar:

I systemet kan du tilføje afdelinger på et gavekort.

Det kan være relevant, hvis du ønsker, at nogle gavekort kun skal benyttes i bestemte afdelinger.

Funktionen er tilgængelig fra version 21.5.32 og frem.

Du tilføjer afdelinger på et gavekort ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Kasse system, og tryk efterfølgende på Gavekort (Du skal muligvis rulle op i venstre kolonne for, at knappen kommer frem).

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Dobbeltklikdet pågældende gavekort, som du ønsker at tilføje afdelinger på (nr. 1). Hvis du ikke har oprettet gavekortet endnu, skal du trykke på Tilføj.

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Avanceret (nr. 2).

• Tryk på pil ned ved Afdelinger (nr. 3).

• Sæt flueben ved den/de afdeling(er) du gerne vil tilføje til gavekortet (nr. 4).

Info: Hvis du ikke vælger nogle afdelinger, så kan gavekortet anvendes i alle afdelinger.

• Tryk på OK (nr. 5).

• Tryk på OK for at gemme ændringen (nr. 6).