Sådan opretter du et gavekort - klippekort
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du oprette et gave-klippekort.

Denne bruges, hvis du har et gavekort, som skal indeholde en bestemt vare. Gave-klippekortet kan dine kunder anvende som betaling eller give videre som gave til andre.

Trin 1:

• Du skal først oprette en vare, der hedder gavekortets navn. Du opretter en vare ved at følge denne vejledning: Opret vare.

• Du skal også oprette en vare, som det nyoprettede gavekort skal indeholde. Du kan benytte samme vejledning som før: Opret vare.

Trin 2: Herefter skal du oprette et gave-klippekort.

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Kassesystem, og tryk efterfølgende på Gavekort. (Du skal måske rulle op i venstre kolonne for at knappen kommer frem).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Tilføj.

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Klippekort (nr. 1).

• Tryk på Fortsæt.

Trin 5: Der åbnes et nyt vindue.

• Angiv et navn på klippekortet (nr. 2).

• Tryk på de tre prikker ved Vare ved salg (nr. 3) og vælg den vare, som du vil have slået ind på salg.

• Fra version 24.2 og frem kan du sætte en fast udløbsdato på et gavekort ved at vælge en dato ved Udløber på dato.

• Tryk på de tre prikker ved Vare ved modtagelse (nr. 4) og vælg den vare, som du vil have slået ind på modtagelse.

Info: Vare ved salg og vare ved modtagelse er ofte den samme.

Trin 6:

• Tryk på Avanceret (nr. 5).

• Sæt flueben ved Opret gavekort direkte ved kortindlæsning (nr. 6). Det gør, at når du kører kortet igennem, så får du ikke mulighed for at redigere gavekortet.

• Sæt flueben ved Fast salgsbeløb (nr. 7) og tilføj et beløb (nr. 8). I eksemplet er beløbet på 800 kr.

Trin 7:

• Tryk på Klippekort (nr. 9).

• Tryk på pil op / ned ved Antal klip (nr. 10) og vælg, hvor mange klip kortet skal indeholde. I eksemplet er det 1.

• Tryk på Tilføj (nr. 11).

Trin 8: Der åbnes et nyt vindue.

• Angiv navn på linjen (nr. 12).

• Indtast antal af varer, der er inkluderet ved Antal (nr. 13).

• Tryk på Tilføj Varer (nr. 14) og vælg varen. Du skal dobbeltklikke på en vare for at tilføje den.

• Tryk på Ok.

Trin 9:

Det vil efterfølgende se sådan ud (nr. 15), hvor det i eksemplet koster 800 kr. med gavekortet Nytårs Gavekort - 227.

Trin 10:

På nedenstående billede er der slået 2x6 retters menu ind i kassen, og gavekort 277 er blevet brugt til at betale med (nr. 16). I dette eksempel er beløbet på 1.200 kr.