Alle samlingerGenereltÅbningstider
FAQ: Hvordan synliggør jeg åbningstider i app?

Spørgsmål:

Hvordan synliggør jeg åbningstider i app?

Svar:

Du gør åbningstider synlige i din app ved at følge disse trin:

OBS: Hvis du ikke vælger en åbningstid, så bruger appen de primære åbningstider.
Her ser/ændrer du jeres åbningstider: Sådan ændrer du åbningstider

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grundopsætning, og tryk efterfølgende på Områder.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Tilføj (nr. 1).

Trin 3:

• Vælg et Parent area (nr. 2).

Info: Et parent area kan ses som værende dét områdets åbningstid udspringer fra. Det er ikke nødvendigt at vælge parent area, det skal kun vælges hvis det giver mening

• Vælg en afdeling (område) (nr. 3).

• Sæt flueben ved Visible to customer (nr. 4).

• Tryk på OK (nr. 5).

Eksempel 1:

• Navn: Fitness tester

• Parent Area: Fitnesscenter

• Afdeling: Hold – eller, bemandingstid

Eksempel 2:

• Navn: Restaurant tester

• Parent area: Restaurant

• Afdeling: Bowling

Trin 4:

• Åbningstiderne vil nu være synlige i din app (nr. 4).

Relevante vejledninger

• Hvis du ønsker at lave åbningstider, der er specifikke ud fra et område og/eller bemandingstid, kan du benytte denne vejledning: Sådan opretter du et område