Alle samlingerFlexyPOSKasse, regninger, betalinger
FAQ: Hvordan redigerer jeg den kvittering, der kommer ud, når jeg bruger indbetaling og udbetaling?
FAQ: Hvordan redigerer jeg den kvittering, der kommer ud, når jeg bruger indbetaling og udbetaling?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan redigerer jeg den kvittering, der kommer ud, når jeg bruger indbetaling og udbetaling?

Svar:

I systemet kan du redigere den kvittering, der kommer ud, når du bruger indbetaling og udbetaling.

Det gør du ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Dokument skabeloner.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Rul ned i venstre kolonne indtil du kommer til Ind/udbetalinger.

• Tryk på Ind/udbetalinger (nr. 1).

• Vælg den rette skabelon (nr. 2).

• Tryk på Dokument (nr. 3).

• Tryk på Redigér bon (nr. 4).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Du kan her redigere i kvitteringen (nr. 5).