Alle samlingerFlexyPOSBetalingstype og betalingsværdi
FAQ: Hvordan opretter jeg en betalingsværdi til MobilePay?

Spørgsmål:

Hvordan opretter jeg en betalingsværdi til MobilePay?

Svar:

I systemet kan du oprette en betalingstype, der hedder MobilePay.

Info: Denne MobilePay er blot en betalingsknap på en ekstern mobil pad og er ikke en integration.

Hvis du ønsker denne betalingsmetode, skal du følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Kasse system, og tryk efterfølgende på Kasse opgørelse.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Typer (nr. 1). Du skal først tage stilling til, hvilken værditype MobilePay skal være ind under. Det kan gøres ved at vælge en type eller oprette en ny type. Skal den eksempelvis fremgå som MobilePay, kontant eller andet, skal du oprette denne type.

• Tryk på Opret Ny (nr. 2) for at oprette en type.

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Udfyld felterne (nr. 3).

• Tryk på Ok (nr. 4).

Trin 4:

• Herefter skal du trykke på Værdier (nr. 5).

• Tryk på Opret Ny (nr. 6).

Trin 5: Der åbnes et nyt vindue.

Under Standard skal du gøre følgende:

• Angiv Navn (nr. 7). I eksemplet er det Mobilepay.

• Tryk på pil ned ved Værdi type og vælg værditype (nr. 8). I eksemplet er det MobilePay

• Angiv et kontonummer (nr. 9). Dette skal du gøre, hvis du har et bestemt kontonummer, som posteringerne skal flyttes over på.

• Sæt flueben ved Opdater automatisk dagsrapport ved ind/udbet. (nr. 10), hvis dagsrapporten skal opdateres automatisk ved ind/udbet.

• Tryk på Betaling (nr. 11).

Trin 6:

Under Betaling skal du gøre følgende:

• Sæt flueben ved Kan benyttes ved Betaling (nr. 12), hvis denne skal bruges ved betaling.

• Angiv Navn ved betaling og Genvej ved betaling: Mobilepay (nr. 13).

• Sæt flueben ved Opdatér Centertotal ved Betaling (nr. 14).

• Tryk på Avanceret (nr. 15).

Trin 7:

Under Avanceret skal du gøre følgende:

• Sæt flueben ved Opdatér Centertotal ved ændring af kasser (nr. 16).

• Tryk på Ok (nr. 17).