Alle samlingerFlexyCRMOnline Fitness
FAQ: Hvordan giver jeg personalet lov til at fremmøde holddeltagere via online holdplan?
FAQ: Hvordan giver jeg personalet lov til at fremmøde holddeltagere via online holdplan?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan giver jeg personalet lov til at fremmøde holddeltagere via online holdplan?

Svar:

I systemet kan administrator bestemme om personalet skal have lov til at fremmøde holddeltagere via online holdplan.

Funktionen er tilgængelig fra version 20.6

Du giver personalet lov til at fremmøde holddeltagere via online holdplan ved at følge disse trin:

Trin 1:

Du skal ændre i rettighedssystemet for at give personale tilladelse til funktionen.

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Personale, og tryk efterfølgende på Funktioner og rettigheder.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Vælg den gruppe, der skal have lov til at fremmøde holddeltagere via online holdplan (nr. 1).

• Tryk på Kunder (nr. 2).

• Sæt Fremmød til aktivitet (web) til Tilladt med et grønt flueben (nr. 3).

Trin 3:

Den valgte gruppe kan nu gå i den online holdplan og fremmøde holddeltagere. Det gør de således:

• Log på online holdplan.

• Tryk på det blå ikon ved det hold du vil fremmøde deltagere på (nr. 4).

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på Gå til fremmøde side (nr. 5).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Du kan nu fremmøde holddeltagerne ved at trykke på Fremmød (nr. 6).