Alle samlingerFlexyBIRapporter og skabeloner
FAQ: Hvordan finder jeg tidligere tidsregistreringer for en medarbejder?
FAQ: Hvordan finder jeg tidligere tidsregistreringer for en medarbejder?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan finder jeg tidligere tidsregistreringer for en medarbejder?

Svar:

Du kan finde en liste over tidligere tidsregistreringer for en medarbejder ved at bruge perioderapporter.

Du finder tidligere vagter ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på OVERSIGT/UDSKRIFTER, og tryk derefter på PERIODE RAPPORTER.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Vælg en periode ved FRA og TIL (nr. 1).

• Tryk på Lønspecifikation - gruppe under Tidsregistreringsoversigt i venstre kolonne (nr. 2).

• Du kan bruge CTRL + F til hurtigt at søge den rigtige medarbejder frem (nr. 3).

• Rapporten for den valgte periode vil nu komme frem i det store felt (nr. 4).