Sådan håndterer du CFR rapportering
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du håndterer CFR rapportering.

Denne vejledning indeholder følgende:

• Hvad er CFR

• Sådan henter/downloader du CFR rapporterne

• Sådan finder du CFR rapporterne

• Sådan sætter du notifikationer op på en CFR rapport

Hvad er CFR

Centralt ForeningsRegister (CFR) er en portal til registrering af foreningers medlemstal. Portalen er udviklet og drevet af de tre idrætsorganisationer DIF, DGI og Firmaidrætten.

Medlemstallene bruges af idrætsorganisationerne til at analysere udviklingen i idrætten, og tallene bruges til at beregne tilskud til eksempelvis de enkelte idrætter.

CFR samarbejder med en række kommuner, hvor alle kommunens foreninger får mulighed for at indberette deres medlemstal til kommunen.

Læs mere på www.medlemstal.dk

Indberetningsperioden er kalenderår
Tjek www.medlemstal.dk for deadline for indrapportering.

Der er lavet 3 rapporter:

Sådan henter/downloader du CFR rapporterne

Trin 1:

• Tryk på Oversigt/udskrifter, og tryk derefter på Perioderapporter.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Tandhjulet ved Kontrakt rapport (nr. 1)

• Tryk på Online Skabeloner (nr. 2).

• Tryk på Kontrakt rapport (nr. 3).

• Vælg den pågældende CFR rapport (nr. 4).

• Tryk på Download (nr. 5).

1 til 5.png

Sådan finder du CFR rapporterne

For at finde rapporterne skal du gøre følgende:

Trin 1:

• Tryk på Oversigt/udskrifter, og tryk derefter på Perioderapporter.

• Find CFR rapporterne under fanen Kontakt rapport (nr. 1).

1 -.png

CFR, rapportering til CFR

Rapporten er defineret ud fra:

• Foreningen skal optælle/registrere alle sine aktive medlemmer, som har været indmeldt i kalenderåret.

• Aktive medlemmer defineres som medlemmer, der har betalt kontingent i minimum tre måneder i indberetningsåret.

Her skal der blot vælges perioden, der ønskes rapport for (nr. 1) samt valg af afdeling (nr. 2).

CFR billede 1.png

CFR, Aktive medlemmer i mere end 3 måneder

Denne rapport er defineret ud fra senest aktive kontrakt og grupperet ud fra de CFR definerede aldersgrupper og grupperet i medlemskabstype.

CFR billede 2.png

Bemærk: Ved at trykke CTRL+F kommer søgefunktion frem som vist på nedenstående screenshot (nr. 1). Det er også muligt at eksportere filen, så der kan arbejdes med den i excel.

CFR billede 3.png

Sådan sætter du notifikationer op på en CFR rapport

Det er muligt via notifikationer at sætte det op, så rapporten udgår automatisk hvert år d. 1. januar til definerede personer.

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på Moduler, og tryk efterfølgende på Notifikationer.

Trin 2:

• Tryk på Tilføj (nr. 1).

Trin 3:

• Angiv navn på Notifikationen (nr. 2). I eksemplet er det CFR, Rapportering til CFR.

• Angiv Gentagelsesperiode (nr. 3).

• Tryk på plus ved HVAD skal der ske (nr. 4).

• Vælg Send besked med vedhæftninger (nr. 5).

• Tryk på Fortsæt (nr. 6).

2 til 6.png

Trin 4:

• Vælg Mail (nr. 7).

• Tryk på plus ved Modtagere (nr. 8). og vælg modtagere fra kundekartoteket.

• Tryk OK, når du har valgt modtagere.

• Vælg dokumentskabelon. Hvis ikke den er der, skal du trykke på Opret ny (nr. 9). I eksemplet er det CFR rapportering.

• Sæt flueben ved Send besked til inaktive kunder (nr. 10).

• Tryk på pil ned ved Rettet mod og vælg Transaktionel (nr. 11)

• Tryk på plus ved Vedhæftninger (nr. 12).

• Angiv navn på vedhæftning (nr. 13). Vi anbefaler, at du kalder den det samme som rapporten. I eksemplet er det CFR, Rapportering til CFR.

• Vælg filformat (nr. 14)

• Vælg en afdeling, hvis der er flere afdelinger (nr. 15).

• Tryk på Brug standardperiode og vælg periode (nr. 16).

• Tryk på pil ned ved Interval og vælg år (nr. 17).

• Tryk på Gem (nr. 18).

7 til 18.png

Trin 5:

• De tilføjede modtagere får nu hvert år CFR rapporterne ved årets udgang (nr. 19).