Alle samlingerFlexyPOSBestillingsapp / FlexyOrder
FAQ: Hvordan finder jeg versionsnummer på bestillingsapp / FlexyOrder?
FAQ: Hvordan finder jeg versionsnummer på bestillingsapp / FlexyOrder?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan finder jeg versionsnummer på bestillingsapp / FlexyOrder?

Svar:

På bestillingsapp'en kan det være nødvendigt at finde versionsnummeret, hvis du får brug for hjælp af FlexyBox support.

Når FlexyBox support ved, hvilken version af app'en du arbejder i, er det lettere for dem at finde evt. fejl.

Du finder versionsnummer på FlexyBox ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Hvis du er logget ind i app'en, skal du først logge ud af app'en, så du får forsiden frem.

• Tryk derefter på FlexyBox logoet (nr. 1).

Trin 2:

Der kommer nu et versionnummer frem i bunden af app'en (nr. 2).

• Informer FlexyBox support om versionsnummeret.