Alle samlingerGenereltRettigheder
FAQ: Hvordan finder jeg log for ændring af rettigheder?

Spørgsmål:

Hvordan finder jeg log for ændring af rettigheder?

Svar:

I systemet kan du finde en log over ændring af rettigheder. Funktionen gør, at du kan finde ud af, hvem der har ændret en rettighed i systemet.

Du finder log for ændring af rettigheder ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Oversigt/udskrifter (nr. 1).

• Tryk på Logbog (nr. 2).

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Specifik log (nr. 3) og vælg Rettighed ændret.

• Tryk på pil ned ved Fra og Til (nr. 4) og vælg datoerne du vil søge fra og til.

• Du kan nu se resultaterne nedenfor (nr. 5).

Info: Hvis der under Bruger står CloudSync (nr. 6), så betyder det, at I deler rettighedsgrupper med en anden afdeling, som har ændret på rettigheden. For at finde ud af, hvilken medarbejder der har ændret det, er du nødt til at tjekke loggen i den tilsvarende afdeling/afdelinger.