Alle samlingerFlexyPOSTake away
FAQ: Hvordan fjerner jeg en ikke afregnet take away fra en kunde?
FAQ: Hvordan fjerner jeg en ikke afregnet take away fra en kunde?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan fjerner jeg en ikke afregnet take away fra en kunde?

Svar:

I systemet kan du fjerne en ikke afregnet take away fra en kunde.

Det kan være relevant, hvis personalet ikke har afregnet betalingen, da kunden hentede takeaway-bestillingen, men først skal gøre det nogle dage efter, så det stemmer med bogføringen.

Hvis det ikke bliver gjort, ser det ud som om kunden har penge til gode i systemet.

Du fjerner en ikke afregnet take away fra en kunde ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Vis, og tryk derefter på Kunde- og personalekartotek.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Dobbeltklikden pågældende kunde du ønsker at fjerne en ikke afregnet take away fra (nr. 1).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Beskeder (nr. 2).

• DobbeltklikTake away bekræftelsen (nr. 3)

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Du kan her læse, hvilke varer kunden har bestilt i take away (nr. 4).

• Luk beskeden ned.

Trin 5:

• Tryk på Konto (nr. 5).

• Tryk på Opkrævning (nr. 6).

Trin 6: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Tilføj vare (nr. 7).

Trin 7: Der åbnes et nyt vindue.

• Vælg de varer, der var på take away bekræftelsen (nr. 8).

• Tryk på OK (nr. 9).

Trin 8:

• Når du har tilføjet alle varerne, trykker du på Udfør opkrævning (nr. 10).

• Beløbet er nu udlignet i kassen. Dette skal også gøres i faktureringssystemet. Gå til trin 9.

Trin 9:

• Tryk på Vis, og tryk derefter på Faktureringssystem.

• Indtast kode.

Trin 10: Der åbnes et nyt vindue.

• Højreklikden pågældende faktura (nr. 11).

• Tryk på Udlign (nr. 12).

Trin 11: Der åbnes et nyt vindue.

• Angiv beløbet til 0 ,- (nr. 13).

• Tryk på pil ned ved Betalingsmetode og vælg Online betaling (nr. 14).

• Tryk på Ok.

• Fakturaen er nu blevet udlignet, så det stemmer med bogføringen.