Alle samlingerFlexyPOSKnap / Ikon / logo
FAQ: Hvordan deaktiverer jeg genvejstaster og hotkeys?

Spørgsmål:

Hvordan deaktiverer jeg genvejstaster og hotkeys?

Svar:

I systemet kan du deaktivere alle globale genvejstaster. Funktionen bruges ofte på computere på kontorer for at undgå konflikt med andre systemer.

Du deaktiverer genvejstaster eller hotkeys ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Generelt (nr. 1).

• Tryk på Design (nr. 2).

• Rul ned indtil du kommer til Deaktiver genvejs taster.

• Tryk på pilen ved Deaktiver genvejs taster (nr. 3).

• Sæt et flueben i de enkelte arbejdsstationer for at fjerne genvejstaster (nr. 4).

• Afslut med OK.

Husk! Genstart systemet for at ændringerne træder i kraft.