Alle samlingerEksternt HardwareLæser, terminal og skærm
Sådan sætter du en port op og tjekker genvej ved betaling for en Nets terminal
Sådan sætter du en port op og tjekker genvej ved betaling for en Nets terminal
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du sætter en port op og tjekker genvej ved betaling for en Nets terminal.
Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på Grundopsætning, og tryk efterfølgende på Arbejdsstationer.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Åben den pågældende arbejdsstation (nr. 1).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Udstyr (nr. 2).

• Dobbeltklik terminaler og sikre at der står 6001 ved Port (nr. 3 og nr. 4).

• Tryk på Gem ændringer.

2 og 3.png

Trin 4:

For at sikre at du får sendt penge over, når du taster et beløb ind i kassen, skal du tjekke følgende:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på Kassesystem, og tryk efterfølgende på Kasseopgørelse.

Trin 5: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Værdier (nr. 5).

• Dobbeltklik på den værdi, som I plejer at taste ind, når I laver salg i kassen (nr. 6).

5 og 6.png

Trin 6:

• Tryk på Betaling (nr. 7).

• Tryk på pil ned ved Genvej ved betaling (nr. 8). Du skal sikre, at den står på PIN transaktion (nr. 9).

• Tryk på Ok.

• Genstart terminalen og Flexybox systemet.

7 til 9.png