Alle samlingerFlexyPlanTidsregistrering
FAQ: Hvordan angiver jeg startdato for godkendelse af tidsregistreringer / vagter?
FAQ: Hvordan angiver jeg startdato for godkendelse af tidsregistreringer / vagter?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan angiver jeg startdato for godkendelse af tidsregistreringer / vagter?

Svar:

I systemet kan du angive startdato for godkendelse af tidsregistreringer.

Funktionen er relevant, hvis du begynder på at godkende tidsregistreringer og ikke ønsker at godkende alle de gamle tidsregistreringer.

Info: Hvis du har version 21.3.439.0 og frem vil denne funktion ikke være tilgængelig mere.

Du angiver startdato for godkendelse af tidsregistreringer / vagter ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Moduler (nr. 1).

• Tryk på Tidsregistrering (nr. 2).

• Rul ned indtil du kommer til Startdato for godkendelse af tidsregistreringer.

• Tryk på pil ned ved Startdato for godkendelse af tidsregistreringer og vælg en startdato (nr. 3).