FAQ: Hvordan aktiverer jeg, at kunden ikke kan booke uden tilbud?
FAQ: Hvordan aktiverer jeg, at kunden ikke kan booke uden tilbud?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan aktiverer jeg, at kunden ikke kan booke uden tilbud?

Svar:

I systemet kan du begrænse det til, at kunder kun kan lave en booking, hvis de booker et tilbud.

Funktionen gør, at du sikrer, at kunden skal vælge et tilbud for at kunne lave en online booking. Du undgår derved, at kunderne glemmer at vælge et tilgængeligt tilbud ved oprettelse af en booking.

Kunderne vil få vist en liste over aktive tilbud i stedet for at blive spurgt om antal personer, som de vil blive, hvis systemet er sat op efter standard opsætningen.

Husk! For at dette kan aktiveres, kræver det, at du har aktive tilbud, som er synlige for kunderne.

Du aktiverer, at kunden ikke kan booke uden tilbud ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Booking systemer (nr. 1).

• Tryk på pil ned ved Bordbestilling (nr. 2).

• Tryk på Online (nr. 3).

• Rul ned indtil du kommer til Tillad ikke booking uden tilbud.

• Sæt flueben ved Tillad ikke booking uden tilbud (nr. 4).

• Tryk på OK for at aktivere funktionen.

Trin 3:

• Før aktivering af funktion. Ved standard opsætning bliver kunden spurgt om antal personer (nr. 5).

• Efter aktivering af funktion. Når funktionen er aktiv, får kunder vist en liste over aktive tilbud (nr. 6).